DJ kinderfeest!

Een kinderdisco met DJ is ideaal voor een kinderfeest of groep 8 feest. Onze drive in show met coole disco lampen, rookmachine, geluid en DJ booth is speciaal afgestemd voor het perfecte kinderfeest! Wij draaien de hits waarop de kinderen helemaal op los kunnen gaan. De kinderen mogen de gehele tijd verzoeknummers aanvragen die zij willen horen.

Het kinderfeest waarbij alle voeten van de vloer gaan!

DJ huren voor het tofste kinderfeest!

Dansen met alle op te gekke muziek: hoe leuk is dat? Het kinderpartijtje met DJ waar al je vrienden en vriendinnen op terug kijken. De speciale lichtefecten en rookmachine zorgen ervoor dat het er spectaculiar uit ziet. Ofterwijl het perfecte cadeau!

Interesse in een DJ voor de perfecte kinderdisco? neem dan direct contact met ons op!

Groep 8 feest met DJ

DJ huren voor een afscheidsfeest van groep 8 is dat geen tof idee? Want wie wil er nou geen Groep 8 Disco feest geven! De DJ zorgt ervoor dat ze helemaal uit hun dak kunnen gaan. Met muziek die al je vrienden en vriendinnen willen horen. De Drive In Show voor een te gek groep 8 feest bestaat uit: lichtefecten, rookmachine geluidsysteem en DJ booth. De lichtefecten en rookmachine zorgen voor het echte gevoel van een groep 8 disco.

interesse? Neem contact met ons op.

Huur hier de DJ voor je kinderfeest
Boek Dj4fame