DJ tuinfeest

Wil je de DJ huren voor je tuinfeest? Dan ben je bij Dj4fame op de juiste plek. Wij bieden een drive in show aan speciaal voor tuinfeesten. Een gezellige setting, met een zomers gevoel. Met onze lichtshow en special effects zorgen we ervoor dat het s’avonds er sfeervol uit ziet. Wie wil er nou geen prachtig feest in je eigen tuin met al je vrienden en familie om je heen?

Een tuinfeest om nooit meer te vergeten!

Een sfeervol feest met DJ

Een geslaagd feest in je tuin met DJ. Dit met de juiste sfeer en muziek voor een gezellig en sfeervol feest. Hier boek je de DJ die de mensen in de juiste gezelige stemming brengen. Dj4fame speelt in op het publiek voor een swingende zomerse avond.

Interesse? Neem dan nu contact met ons op!

DJ huren voor een onvergetelijk tuinfeest

Ons doel is om er een onvergetelijk tuinfeest van te maken. Dj4fame bestaat uit Allround DJ, Entertainer/MC, Professioneel geluidssysteem, DJ booth en lichtshow. Voorafgaand worden de wensen voor het feest goed overlegt hierbij moet je denken aan: thema, muziek wensen en locatie. Foute Disco, Dance Classics, 70′, 80′, 90′, 00′, Nederlandstallig, House, Hip Hop, R&B en/of andere stijlen zijn mogelijk. De brede muziek bibliotheek naar wens zorgt voor een optimaal feest!

Huur hier de DJ voor je tuinfeest
Huur hier de DJ voor je tuinfeest
Boek Dj4fame